Fc ballkani

Akademia

u19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rrugëtimi i U19

Kategoria U19 është hapi tjetër drejt maturimit futbollistik për talentet e rinj të FC Ballkani. Këtu, futbollistët përjetojnë një përqendrim të veçantë në forcimin e aftësive të tyre në pozitat e tyre të preferuara dhe zgjerimin e kuptimit të lojës së ekipit. Trajnerët inkurajojnë lojtarët të eksplorojnë stilin e tyre të lojës dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre lideruese. Kategoria U19 ka një rol kyç në përgatitjen e talentit për t’u integruar me sukses në ekipin e parë. Garat dhe turneut kombëtar janë rastet që ofrojnë eksperiencë më të thellë dhe sfida më të mëdha për këtë grup futbollistësh në rritje. Në këtë fazë, thellohet lidhja midis futbollistëve dhe trajnereve, duke krijuar një mjedis të fuqishëm për zhvillimin e tyre më tej.

Stërvitjet e ekipës

Succes Stories

Galeria

Regjistrohu në grupin U19 tani!

AKADEMIA

Qytet: Suharek
Adresa: 9R3F+822, Therandë

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com