Fc ballkani

Akademia

u17

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rrugëtimi i U17

Kategoria U17 shënon një periudhë kritike në zhvillimin e futbollistëve të rinj të FC Ballkani. Këtu, fëmijët përjetojnë një përqendrim të thelluar në taktikat e lojës dhe përsosmërinë individuale. Trajnerët dhe stafi profesional kujdesen për të kultivuar një kulturë ekipore të fortë, duke ndihmuar futbollistët e rinj të kuptojnë rëndësinë e bashkëpunimit dhe koordinimit në fushë. Gjatë stërvitjeve dhe garave, ata zhvillojnë aftësitë e tyre në përdorimin e hapësirës, taktikat e ndryshme dhe trajtimin e topit në mënyrë të shkathtë.

Në këtë kategori, fëmijët shpërblehen jo vetëm për suksesin në fushë, por edhe për angazhimin e tyre në trajnimet dhe përkushtimin në përmirësimin personal dhe të ekipit. Kjo periudhë formuese sjell sfida emocionuese dhe mundësi për rritje të fuqishme dhe përparim në rrugën drejt futbollit të profesionalizuar.

Stërvitjet e ekipës

Succes Stories

Regjistrohu në grupin U17 tani!

Galeria

AKADEMIA

Qytet: Suharek
Adresa: 9R3F+822, Therandë

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com