Fc ballkani
Akademia

u11

Kategoria U11 në shkollën e futbollit të FC Ballkani është platforma fillestare ku fëmijët fillojnë të njohin mrekullitë e futbollit.

Rrugëtimi i U11

Kategoria U11 në shkollën e futbollit të FC Ballkani është platforma fillestare ku fëmijët fillojnë të njohin mrekullitë e futbollit. Trajnerët përqendrohen në zhvillimin e aftësive themelore, duke përfshirë teknikat e fundit, shpejtësinë, dhe kuptimin e rregullave të lojës. Përveç aspekteve teknike, thellohet njohja e tyre me dinamikën e lojës së ekipit dhe rëndësia e bashkëpunimit në fushë. Këto trajnime dhe lojërat miqësore ofrojnë një mjedis të këndshëm dhe inkurajojnë pasionin për futbollin.

Nëpërmjet lojërave dhe aktiviteteve të përgatitura me kujdes, kategoria U11 synon të nxisë dashurinë për lojën dhe të ndihmojë fëmijët të zhvillojnë njohuri të rëndësishme për futbollin dhe ekipin.

Foto nga stërvitjet e ekipës

Succes Stories

Regjistrohu në grupin U11 tani!

Galeria për U11

AKADEMIA

Qytet: Suharek
Adresa: 9R3F+822, Therandë

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com