Fc ballkani

Akademia

u21

Kategoria U21 është hapi final në shkollën e futbollit, duke përgatitur futbollistët për kalimin në ekipin e parë.

Rrugëtimi i U21

Kategoria U21 është hapi final në shkollën e futbollit, duke përgatitur futbollistët për kalimin në ekipin e parë. Fëmijët në këtë grup moshë zhvillojnë njohuri të thella taktike dhe përballen me sfida më të mëdha në kompeticionet e nivelit të lartë. Kjo kategori ofron një platformë të rëndësishme për futbollistët e talentuar për të shkëlqyer dhe për të zbuluar potencialin e tyre maksimal.

Për çdo kategori, qëllimi i FC Ballkani është të sigurojë një mjedis ku futbollistët e rinj zhvillojnë më shumë se vetëm aftësi futbolli, por edhe karakter dhe vlera ekipore. Për më tepër, pjesëmarrja aktive në komunitet dhe trajnimet e personalizuara ndihmojnë në përgatitjen e tyre për sfidat e futbollit të lartë dhe për të ndërthurur pasionin me përgjegjshmërinë ndaj lojës dhe njëri-tjetrit.

Stërvitjet e ekipës

Succes Stories

Galeria

Regjistrohu në grupin U21 tani!

AKADEMIA

Qytet: Suharek
Adresa: 9R3F+822, Therandë

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com