Fc ballkani

Akademia

u13

Faza U13 është periudha kur fëmijët në shkollën e futbollit të FC Ballkani përqendrohen në përmirësimin e aftësive të tyre teknike dhe taktikave më të sofistikuara.

Rrugëtimi i U13

Faza U13 është periudha kur fëmijët në shkollën e futbollit të FC Ballkani përqendrohen në përmirësimin e aftësive të tyre teknike dhe taktikave më të sofistikuara. Trajnerët inkurajojnë fëmijët të shpalosin talentin e tyre dhe të përparojnë në një nivel më të lartë të kuptimit të lojës. Kjo kategori promovon përgjegjshmërinë dhe bashkëpunimin në ekip, duke ndihmuar futbollistët e rinj të formojnë një identitet futbollistik unik.

Përveç garave rajonale, pjesëmarrja në turne dhe kampet e futbollit rrit nivelin e konkurrencës dhe ofron mundësi për zhvillim të mëtejshëm. Përmes përgatitjeve intensive dhe sfidave të vështira, fëmijët në kategorinë U13 zhvillojnë aftësitë e tyre futbollistike dhe mësojnë vlerat e nevojshme për suksesin e tyre në fushën e futbollit.

Stërvitjet e ekipës

Succes Stories

Galeria

Regjistrohu në grupin U13 tani!

AKADEMIA

Qytet: Suharek
Adresa: 9R3F+822, Therandë

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com