FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Bileta për ndeshjen Slavija Praha vs FC Ballkani

Te dashur bashkatdhetar,

Po ju drejtohemi lidhur me ndeshjen ndërmjet klubit tonë FC Ballkani vs Slavija Praha, e cila zhvillohet te enjten me datën 15.09.2022, ora 18:45 ne Praga – Qeki. Për t’u dalur ne takim kemi siguruar nga nikoqiri sektorët 119-121. Ju lutemi lexoni informacione të rëndësishme lidhur me këtë proces të blerjes se biletës.

Link special për shitje:

https://www.ticketportal.cz/performance/285749?lang=US
Në këtë link (vegez) mund të shihni dhe blini vetëm ulëse në seksionin (sektorët 119-121)
Aty janë 400 vende të përgatitura për tifozët tonë.

Procesi i blerjes së biletave:

Pasi të klikoni në link, do të shihni hartën e stadiumit te Slavija Praga, Fortuna Arena
Ju klikoni në një nga sektorët 119-121 ose zgjidhni sektorin në listë “Lista e vendeve të disponueshme”
Më pas mund te zgjidhni ulësen te cilën e dëshironi dhe klikoni “Vazhdo në Shportën e Blerjeve”
Në hapin tjetër ju duhet te plotësoni të dhënat e mbajtësit/ve të biletës:

Emri
Mbiemri
Numri i ID ose pasaportës

Në këtë hap ju gjithashtu duhet te shënjoni një email ku do të dërgohen biletat dhe mënyra e pagesës
Në fund ju duhet te konfirmoni dhe klikoni në butonin Blerje
Hapi i fundit është procesi i pagesës përmes portës së pagesave të cilën e konfirmoni duke klikuar në butonin “Zaplatit”

Bileta dhe Hyrja:

Ju do te pranoni një biletë elektronike në emailin tuaj të cilin e keni plotësuar me parë dhe e cila është gjenerauar;
Në biletë do të printohen të dhënat që keni plotësuar më parë (emri, mbiemri dhe numri i ID/pasaportës);
Ju mund të printoni biletën ose të përdorni gjithashtu eTicket (ju rekomandojmë ta keni edhe biletën e printuar);
Në hyrje do të ketë një kontroll nga sigurimi, kështu që çdo mbajtës i biletës duhet të sigurojë ID-në ose pasaportën e tij fizike me detajet që ai ose ajo ka në biletën e saj.

Shitja përfundon nesër me datë 14.9.2022 në orën 18:00 (para mbledhjes së sigurisë së UEFA-s)

Çmimi i biletës është 265 CZK, në euro sipas kursit aktual është 10.79 EURO.

Ju lutemi vini re se nuk do të ketë mundësi për të blerë bileta pas kësaj date. Klubi Slavija Praha nuk ofron shitjen e biletave në arkat në ditën e ndeshjes sipas rregulloreve të UEFA-s.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu