+𝟯 pikë

𝙁𝙞𝙩𝙤𝙧𝙚𝙚𝙚 në ndeshjen e mbetur të xhiros së parë në 𝘼𝙡𝙗𝙞 𝙎𝙪𝙥𝙚𝙧𝙡𝙞𝙜𝙚̈  #fcballkani#forcaballkani#albisuperliga#fulltime

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ 🧡🖤

Ndeshja e mbetur në kuadër të xhiros së parë, 𝐅𝐂 𝗠𝗮𝗹𝗶𝘀𝗵𝗲𝘃𝗮 – 𝐅𝐂 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶 zhvillohet nesër, ora 𝟏𝟯:𝟎𝟎 në stadiumin “𝗟𝗶𝗺𝗮𝗻 𝗚𝗲𝗴𝗮𝗷” në Malishevë. Kjo ndeshje ishte shtyrë për shkak të ndeshjes tonë në kuadër të Ligës së Konferencës. 𝐅𝐂 𝗕𝗔𝗟𝗟𝗞𝗔𝗡𝗜 🟠⚫

𝙁𝙖𝙡𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧𝙞𝙢 😍

Në momentet më kulminante të klubit tonë 𝙁𝘾 𝘽𝙖𝙡𝙡𝙠𝙖𝙣𝙞 që nga themelimi i tij, dëshirojmë të ndajm kohën dhe të reflektojmë tek Miqtë tanë të cilët në dinamikën e madhe në të cilën është klubi , për asnjë moment nuk hezituan të na asistojne në ofrimin e infrastrukturës dhe aseteve të tyre. Këto klube me […]

𝗧𝗲̈ 𝗻𝗱𝗲𝗿𝘂𝗮𝗿𝗮 𝗯𝗶𝘇𝗻𝗲𝘀𝗲🧡

𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶 𝗸𝗮 𝗽𝗲̈𝗿𝗳𝘂𝗻𝗱𝘂𝗮𝗿 𝗿𝗶𝗻𝗼𝘃𝗶𝗺𝗶𝗻 𝗱𝗵𝗲 𝗵𝗮𝗽𝗲̈𝘀𝗶𝗿𝗮𝘁 𝗿𝗲𝗸𝗹𝗮𝗺𝘂𝗲𝘀𝗲 𝗷𝗮𝗻 𝘁𝗲̈ 𝗵𝗮𝗽𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲̈𝗿 𝗯𝗶𝘇𝗻𝗲𝘀𝗲𝘁 𝗾𝗲̈ 𝗱𝗲̈𝘀𝗵𝗶𝗿𝗼𝗷𝗻𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗼𝘀𝗶𝗻 𝗹𝗼𝗴𝗼𝘁 𝗲 𝘁𝘆𝗿𝗲. Kjo është një mundësi e artë për reklamimin e bizneseve tuaja në shtëpinë e kampionëve,si dhe ndihmë për klubin e qytetit. 𝗣𝗲̈𝗿 𝗺𝗲̈ 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝗶𝗻𝗳𝗼 𝗻𝗮 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁𝗼𝗻𝗶:𝗻𝗿. +𝟯𝟴𝟯𝟰𝟵𝟮𝟵𝟳𝟮𝟬𝟰𝗲𝗺𝗮𝗶𝗹 : 𝗳𝗰𝗯𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶𝟭𝟵𝟰𝟳@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺

𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿𝗲̈𝘁🧡

Kur shpresat e futbollit tonë luajnë në këtë mënyrë, atëherë e ardhmja është e shëndritshme pa as edhe një dilemë #fcballkani#forcaballkani#junior#u19