FC Ballkani

𝗪𝗘𝗟𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗟𝗢𝗥𝗘𝗡𝗖 𝗧𝗥𝗔𝗦𝗛𝗜!!

✅ 𝗪𝗘𝗟𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗟𝗢𝗥𝗘𝗡𝗖 𝗧𝗥𝗔𝗦𝗛𝗜!!💪🧡⚽️

Ju njoftojmë se 𝗟𝗢𝗥𝗘𝗡𝗖 𝗧𝗥𝗔𝗦𝗛𝗜 është zyrtarisht futbollist i skuadrës sonë!

✍️𝗧𝗿𝗮𝘀𝗵𝗶 ka firmosur me klubin tonë për 𝟮𝘃𝗶𝘁𝗲 e gjysmë, duke u bërë në këtë mënyrë futbollisti më i ri i skuadrës sonë.

⚽️𝗧𝗿𝗮𝘀𝗵𝗶 ka qenë pjesë e ekipeve si 𝗞𝗦 𝗟𝘂𝘀𝗵𝗻𝗷𝗮 , 𝗙𝗞 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝘇𝗮𝗻𝗶 dhe së fundmi ishte pjesë e klubit 𝗤𝗮𝗱𝘀𝗶𝗮 𝗦𝗖(Kuwait).

🇦🇱Vlen të ceket se 𝗟𝗼𝗿𝗲𝗻𝗰 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗵𝗶 ishte edhe pjesë e Kombëtarës së Shqipërisë!!💪

🤝 Klubi i Ballkanit i uron mirëseardhje dhe shumë suksese me fanellën e klubit tonë.🧡

#fcballkani#forcaballkani#lorenctrashi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu