𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Nesër zhvillohet ndeshja e xhiros së 21-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e KF Trepça’89. Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 “ 𝗥𝗜𝗭𝗔 𝗟𝗨𝗦𝗛𝗧𝗔” – 𝗠𝗶𝘁𝗿𝗼𝘃𝗶𝗰𝗲̈, me fillim nga ora 𝟭𝟯:𝟬𝟬. Na priftë e mbara SUHAREKË #fcballkani#forcaballkani#albisuperliga#Trepça’89Ballkani

#𝗙𝗜𝗧𝗢𝗥𝗘

#𝗙𝗜𝗧𝗢𝗥𝗘 Mbyllim ndeshjen me fitore dhe sigurojmë +3pikë të reja . #fcballkani#forcaballkani#albimallsuperliga

XI Startuese

XI Startuese #FCBallkani #ForcaBallkani #LineUp

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Nesër zhvillohet ndeshja e xhiros së 20-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e 𝗞𝗙 𝗗𝗿𝗲𝗻𝗶𝗰𝗲̈𝘀. Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 𝗲 𝗤𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 – 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗿𝗲𝗸𝗲̈, me fillim nga ora 𝟭𝟯:𝟬𝟬. Biletat dalin në shitje neser tek 𝗳𝗮𝗻𝘀𝗵𝗼𝗽𝗶 𝗶 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 dhe çmimi për biletë është 𝟯€. Na priftë […]

Albion Rrahmani “Ylli i Javës”

Albion Rrahmani “Ylli i Javës” Me fillimin e stinorit pranverore vazhdon edhe ndarja e çmimit “Ylli i Javës” nga Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall Ky çmim për javën e 19-të në Albi Mall Superligë i ka takuar futbollistit tonë , 𝗔𝗹𝗯𝗶𝗼𝗻 𝗥𝗿𝗮𝗵𝗺𝗮𝗻𝗶. Vlerësimi i më të mirit të javës […]

#FITOREEE

#FITOREEE E nisim me fitore stinorin pranverorë Mbyllim ndeshjen me rezultat 2-4 kundër FC Malishevës dhe sigurojmë +3 pikë të reja në Albi Mall Superligën e Kosovës #fcballkani #forcaballkani #albimallsuperliga