FC Ballkani

𝗧𝗿𝗶 𝗴𝗼𝗹𝗮 𝗽𝗲̈𝗿 𝘁𝗿𝗶 𝗽𝗶𝗸𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗿𝗲𝗷𝗮 𝗻𝗲̈ 𝗔𝗹𝗯𝗶 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗹𝗶𝗴𝗲̈💪

Albion 𝙍𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣𝙞, Leotrim 𝘽𝙚𝙠𝙩𝙚𝙨𝙝𝙞 dhe Meriton 𝙆𝙤𝙧𝙚𝙣𝙞𝙘𝙖 me nga një gol të shënuar na rikthyen te fitoret.𝗩𝗔𝗭𝗛𝗗𝗢𝗝𝗠𝗘̈..🧡🧡

#fcballkani#forcaballlani#albisuperliga

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu