FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

𝗙𝗔𝗟𝗘𝗠𝗜𝗡𝗗𝗘𝗥𝗜𝗧 Komuna e Suharekës

Komuna e Suharekës në bashkëpunim me Drejtorin e Kulturës,Rini,Sport dhe Mërgat,sot shpallën sportistët më të mir për vitin 2022.

FC Ballkani – Klubi më i mirë

Lindon Emerllahu – Sportisti i vitit

Ilir Daja – Trajneri i vitit

Ardian Basha – Trajneri i suksesshëm

Zgjuart Kuqi – Trajneri i suksesshëm

Loris Kolgeci – Shpresë e sportit

Cima Group – Donatori i vitit

Falenderojmë Komunen e Suharekës dhe Drejtorin e Kulturës për vlerësimin për punën tonë në sport !!🧡

#fcballkani

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu