FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

𝐅𝐚𝐥𝐞𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐭 𝗘𝗚𝗭𝗢𝗡 𝗦𝗜𝗡𝗔𝗡𝗜 – 𝗫𝗛𝗔𝗠𝗕𝗢!

𝐅𝐚𝐥𝐞𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐭 𝗘𝗚𝗭𝗢𝗡 𝗦𝗜𝗡𝗔𝗡𝗜 – 𝗫𝗛𝗔𝗠𝗕𝗢! 🧡🙏👏🏆

🤝 Klubi ynë njofton se me marrëveshje të dyanshme ka ndërprerë bashkëpunimin me lojtarin 𝗘𝗴𝘇𝗼𝗻 𝗦𝗶𝗻𝗮𝗻𝗶.

👋 Klubi e falenderon përzemërisht atë për kontributin e dhënë për fanellën e klubit tonë të cilën e ka bartur me shumë krenari dhe përgjegjësi, si dhe i dëshirojmë shumë fat e suksese në karrierë!

#fcballkani

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu