FC Ballkani

𝐅𝐚𝐥𝐞𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐭 𝗗𝗘𝗝𝗔𝗡 𝗭𝗔𝗥𝗨𝗕𝗜𝗖𝗔 𝗱𝗵𝗲 𝗟𝗨𝗖𝗔𝗦 𝗖𝗔𝗥𝗗𝗢𝗦𝗢!

𝐅𝐚𝐥𝐞𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐭 𝗗𝗘𝗝𝗔𝗡 𝗭𝗔𝗥𝗨𝗕𝗜𝗖𝗔 𝗱𝗵𝗲 𝗟𝗨𝗖𝗔𝗦 𝗖𝗔𝗥𝗗𝗢𝗦𝗢! 🧡🙏🏆

🤝 𝗙𝗖 𝗕𝗔𝗟𝗟𝗞𝗔𝗡𝗜 ju njofton se 𝗗𝗲𝗷𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗿𝘂𝗯𝗶𝗰𝗮 dhe 𝗟𝘂𝗰𝗮𝘀 𝗖𝗮𝗿𝗱𝗼𝘀𝗼 nuk do të jenë më pjesë e klubit tonë.

Klubi i falënderon për kontributin duke ju dëshiruar suksese në vazhdim te karrierës!!🧡

#fcballkani

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu