FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Skuadra po vazhdon përgaditjet me intensitet të shtuar, për të qenë e gatshme për ndeshjen në Razgrad.

Skuadra po vazhdon përgaditjet me intensitet të shtuar, për të qenë e gatshme për ndeshjen në Razgrad.

Ekuilibri i grupit, energjia dhe morali i secilit futbollist kampion, janë në nivel të lartë.

Jemi gati për aktin e dytë!

Na priftë e mbara 💪🧡🖤

#FCBallkani

#Training

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu