FC Ballkani

“Jam Shqiptar, Kosovar mbi këtë dhe që e kam si fe, e kam vatan, e kam ATDHE”

“Jam Shqiptar, Kosovar

mbi këtë dhe që e kam si fe,

e kam vatan, e kam ATDHE”

Nuk mund ta përshkruajmë krenarinë që sot e ndjejmë, kur djemtë tanë, yjet tanë, po nderojnë atdheun me paraqitjet e tyre fantastike.

Puna e përbashkët që ndër vite e kemi bërë, sot po sjell frytet e veta, ku lojtarët që mbrojtën me dinjitet fanellën e Fc Ballkanit, sot po nderojnë Kosovën dhe Shqipërinë.

Kjo na jep motiv edhe më shumë që mos të ndalemi, për t’ua hapur dyert edhe shumë futbollistëve të rinj sepse shqiptaria ka shumë talentë, ata duhet vetëm të përkrahen.

Andaj ne si klub, do të jemi adresa kryesore e të gjithëve, për t’i shtyer sa më shumë që mundemi, drejt majave të futbollit.

🇽🇰
🇦🇱
🧡
🖤

#FCBallkani

#ShqipëriKosovë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu