Fc ballkani

Academy

u15

Kategoria U15 shënon një fazë më të thellë të zhvillimit futbollistik, duke fokusuar në përmirësimin e aftësive individuale dhe kolektive.

Rrugëtimi i U15

Kategoria U15 shënon një fazë më të thellë të zhvillimit futbollistik, duke fokusuar në përmirësimin e aftësive individuale dhe kolektive. Trajnerët punojnë drejt forcimit të teknikave, kreativitetit në lojë, dhe përsosmërisë taktike. Fëmijët në këtë grup moshë përjetojnë një rritje të kuptimit të tyre të rolit në fushë dhe rëndësinë e bashkëpunimit në krijimin e rrahjes së ekipit.

Përveç trajnimeve intensive, pjesëmarrja në kampionate dhe turne ndërkombëtare ofron eksperiencë të pasur dhe sfida të fuqishme për futbollistët e rinj. Kategoria U15 ofron një mjedis stimulues për zhvillimin e tyre futbollistik dhe për shpërblimet e arriturave në fushën e lojës së ekipit dhe individuale.

Foto nga stërvitjet e ekipës

Succes Stories

Regjistrohu në grupin U15 tani!

Gallery

AKADEMIA

City: Suharek
Adress: 9R3F+822, Therandë

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com