Fc ballkani

Academy

Regjistrohu tani!

Grupi U11 po fillon!

Rreth Akademisë

Në këtë shkollë të drejtë regjistrimi kanë të gjithë fëmijet që kanë deshirë dhe afinitet për lojen e futbollit.

Shkolla si institucion edukativo sportiv ka per synim edukimin dhe zhvillimin e fëmijeve në veçanti të atyre që kanë afinitet për futboll.

SHF Ballkani, ka të gjitha kategoritë garuese dhe atë të ndara ne dy grupe për secilën gjenerate garuese.

Të gjitha këto grupe bëjnë gara nën ambrellen e FFK-së të organizuara nga Lidhja Rajonale ne Prizren

Në kuader të shkollës së futbollit janë edhe grupet jogaruese (një numer afërsisht 120 femijë) që stërvisin tri herë në javë.

Shkolla ka gjithsej 10 trajnerë, për të gjitha grupmoshat!

Stafi profesional është i perberë nga profesor të edukatës fizike dhe sportive si dhe nga ish futbollistë të dalluar të trevës sonë!

0
Akademi
0
Fëmijë
0
Kampuse

Foto nga stërvitjet

Regjistroni fëmijën tuaj

Lokacionet e kampuseve tona

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com