FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Telegram ngushëllimi për ndarjen nga jeta të gazetarit sportiv, 𝗠𝗶𝗹𝗮𝗶𝗺 𝗞𝗿𝗮𝘀𝗻𝗶𝗾𝗶.

Telegram ngushëllimi për ndarjen nga jeta të gazetarit sportiv, 𝗠𝗶𝗹𝗮𝗶𝗺 𝗞𝗿𝗮𝘀𝗻𝗶𝗾𝗶.

𝗙𝗖 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶 dërgon telegram ngushëllimi për familjen Krasniqi dhe gjithë komunitetin e gazetarisë sportive në vend për humbjen e doajenit të gazetarisë sportive Milaim Krasniqit.

Milaim Krasniqi i dha shumë gazetarisë sportive e bashkë me të edhe futbollit të Kosovës.

Ikja e tij e hershme nga kjo botë është një humbje e madhe për familjen, miqtë dhe për gazetarinë sportive.

Në këto momente të vështira qëndrojmë afër familjes Krasniqi dhe tërë kolegëve e miqve të tij.

𝗜 𝗹𝗲𝗵𝘁𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗾𝗼𝗳𝘁𝗲̈ 𝗱𝗵𝗲𝘂 𝗶 𝗞𝗼𝘀𝗼𝘃𝗲̈𝘀!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Register