FC Ballkani

Përgatitjet në Antalya po ecin me volum dhe intensitet të lartë.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ 🟠

💪Përgatitjet në Antalya po ecin me volum dhe intensitet të lartë.

⚽️ Ditën e nesërme do të zhvillohet ndeshja e parë miqësore në tokën turke. Ekipi do të provojë forcën ndaj 𝗙𝗖 𝗞𝗮𝘆𝘀𝗮𝗿 , ekip e cila garon në Premier Ligen e 𝗞𝗮𝘇𝗮𝗸𝗵𝗶𝘀𝘁𝗮𝗻𝗶𝘁.

Ndeshja do të zhvillohet në ora :

Kosovë – 15:00

Turqi – 17:00

🏟️𝗠𝗜𝗥𝗔𝗖𝗘𝗟 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗖𝗘𝗡𝗧𝗘𝗥 – 𝗔𝗻𝘁𝗮𝗹𝘆𝗮

𝗡𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗳𝘁𝗲̈ 𝗲 𝗺𝗯𝗮𝗿𝗮 𝗦𝗨𝗛𝗔𝗥𝗘𝗞𝗘̈ 🧡

#KrenariaeKosovës

#fcballkani

#preseason

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Register