FC Ballkani

Kemi kënaqësinë që ta prezantojmë Kushtrim Reshitaj si drejtor për Media dhe Marketing.

Kemi kënaqësinë që ta prezantojmë Kushtrim Reshitaj si drejtor për Media dhe Marketing.

Gazetari i njohur nga Suhareka në vazhdimësi ka qenë ndër vite prej promotorëve të klubit tonë futbollistik dhe në përgjithësi sportit suharekas, kurse dikur ishte edhe portier i të gjitha gjeneratave të reja të Ballkanit.

Klubi i uron mirëseardhje Reshitajt, duke i dëshiruar suksese në rrugëtimin tonë të përbashkët.

🧡🖤
#FCBallkani
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Register