FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

𝗙𝗧𝗘𝗦𝗘̈ 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!!

Sot në orën 14:45, në stadiumin “𝙁𝙖𝙙𝙞𝙡 𝙑𝙤𝙠𝙧𝙧𝙞” do të mbahet konferenca për media, lidhur me ndeshjen e nesërme të ekipit tonë kundër SIVASSPOR.Në konferencë do marrin pjesë kryetrajneri 𝙄𝙡𝙞𝙧 𝘿𝙖𝙟𝙖 dhe lojtari Qëndrim Zyba. *Për pjesmarrje në konferencë është e 𝙤𝙗𝙡𝙞𝙜𝙪𝙖𝙧 𝙢𝙖𝙨𝙠𝙖 𝙁𝙁𝙋2 , sipas RTTP(covid-19) protokollit të 𝙐𝙀𝙁𝘼-𝙨𝙚̈ 𝙅𝙪 𝙢𝙞𝙧𝙚̈𝙥𝙧𝙚𝙨𝙞𝙢!#fcballkani#conference#media

𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦 𝗦𝗢𝗟𝗗 𝗢𝗨𝗧 𝟭𝟬𝟬% !!!

Faleminderit shumë të gjithë tifozëve për këtë interesim të jashtëzakonshëm  𝗡𝗲𝘀𝗲̈𝗿 𝗲 𝗴𝗷𝗶𝘁𝗵𝗲̈ 𝗞𝗢𝗦𝗢𝗩𝗔 𝗻𝗲̈ 𝘀𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺 𝗽𝗲̈𝗿 𝗕𝗔𝗟𝗟𝗞𝗔𝗡𝗜𝗡#KrenariaeKosovës•#fcballkani#forcaballkani#uefaconferenceleague

👉𝟮𝗗𝗔𝗬𝗦 𝗟𝗘𝗙𝗧

𝟭𝟯.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 𝘉𝘈𝘓𝘓𝘒𝘈𝘕𝘐 – 𝘚𝘐𝘝𝘈𝘚𝘚𝘗𝘖𝘙 𝟮𝟭:𝟬𝟬Stadiumi “𝗙𝗔𝗗𝗜𝗟 𝗩𝗢𝗞𝗥𝗥𝗜”-PrishtinëNa priftë e mbara KOSOVË

📣 𝗡𝗝𝗢𝗙𝗧𝗜𝗠 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!

𝗙𝗖 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶 njofton të gjithë mediat e interesuara për ta ndjekur ndeshjen 𝗕𝗔𝗟𝗟𝗞𝗔𝗡𝗜 – 𝗦𝗜𝗩𝗔𝗦𝗦𝗣𝗢𝗥 se ka hapur procesin e akreditimit: Aplikimi bëhet në e-mail adresën e mëposhtme, duke bashkangjitur të dhënat personale të personit i cili kërkon akreditim dhe të dhënat e kompanisë për të cilën ka aplikuar: 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮@𝗳𝗰𝗯𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶.𝗰𝗼𝗺 Afati i fundit për aplikim […]

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Register