FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

𝙁𝙖𝙡𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧𝙞𝙢 😍

Në momentet më kulminante të klubit tonë 𝙁𝘾 𝘽𝙖𝙡𝙡𝙠𝙖𝙣𝙞 që nga themelimi i tij, dëshirojmë të ndajm kohën dhe të reflektojmë tek Miqtë tanë të cilët në dinamikën e madhe në të cilën është klubi , për asnjë moment nuk hezituan të na asistojne në ofrimin e infrastrukturës dhe aseteve të tyre.

Këto klube me traditë në futbollin 𝙆𝙤𝙨𝙤𝙫𝙖𝙧 na kanë hapur dyert e shtëpisë së tyre atëherë kur ne kishim nevojë më së shumti pasi ishim në renovim në stadiumin e qytetit në 𝙎𝙪𝙝𝙖𝙧𝙚𝙠𝙚̈.

𝙁𝘼𝙇𝙀𝙈𝙄𝙉𝘿𝙀𝙍𝙄𝙏 përzemërsisht
𝙇𝙞𝙧𝙞𝙖 𝙁𝘾 dhe 𝙁𝘾 𝙁𝙚𝙧𝙤𝙣𝙞𝙠𝙚𝙡𝙞

Shumë suksese ne rrugëtimin tuaj.
Shtëpia jonë është edhe shtëpia juaj.
𝙅𝙪 𝙥𝙧𝙞𝙛𝙩𝙚̈ 𝙚 𝙢𝙗𝙖𝙧𝙖 🙏🙋‍♂️

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Register