FC Ballkani

𝗧𝗲̈ 𝗻𝗱𝗲𝗿𝘂𝗮𝗿𝗮 𝗯𝗶𝘇𝗻𝗲𝘀𝗲🧡

𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶 𝗸𝗮 𝗽𝗲̈𝗿𝗳𝘂𝗻𝗱𝘂𝗮𝗿 𝗿𝗶𝗻𝗼𝘃𝗶𝗺𝗶𝗻 𝗱𝗵𝗲 𝗵𝗮𝗽𝗲̈𝘀𝗶𝗿𝗮𝘁 𝗿𝗲𝗸𝗹𝗮𝗺𝘂𝗲𝘀𝗲 𝗷𝗮𝗻 𝘁𝗲̈ 𝗵𝗮𝗽𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲̈𝗿 𝗯𝗶𝘇𝗻𝗲𝘀𝗲𝘁 𝗾𝗲̈ 𝗱𝗲̈𝘀𝗵𝗶𝗿𝗼𝗷𝗻𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗼𝘀𝗶𝗻 𝗹𝗼𝗴𝗼𝘁 𝗲 𝘁𝘆𝗿𝗲.


Kjo është një mundësi e artë për reklamimin e bizneseve tuaja në shtëpinë e kampionëve,si dhe ndihmë për klubin e qytetit.

𝗣𝗲̈𝗿 𝗺𝗲̈ 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝗶𝗻𝗳𝗼 𝗻𝗮 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁𝗼𝗻𝗶:
𝗻𝗿. +𝟯𝟴𝟯𝟰𝟵𝟮𝟵𝟳𝟮𝟬𝟰
𝗲𝗺𝗮𝗶𝗹 : 𝗳𝗰𝗯𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶𝟭𝟵𝟰𝟳@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Register