FC Ballkani

Të dashur tifozë,

Të dashur tifozë,

Jemi afër mbylljes së sezonit vjeshtor në Albi Mall Superliga.

Në 14 ndeshje të zhvilluara deri tani, skuadra ka bërë mirë, ku nga 42 pikë në dispozicion, kemi humbur vetëm 4.

Kemi edhe dy ndeshje të mbetura pa i luajtur si dhe dy të tjera të kalendarit, andaj secila prej tyre për ne ka peshë të madhe, pasi kërkojmë pikët maksimale, për të vazhduar drejt objektivit tonë kryesor në kampionat.

Faleminderit të gjithëve që e mbështetni kampionin e
Republikës, bashkë marshojmë përpara 🧡🖤
#FCBallkani
#ForcaBallkani
#AlbiMallSuperliga
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu