FC Ballkani

Shqiptarë të dashur dhe gjithë ju mbështetës të Fc Ballkanit,

Shqiptarë të dashur dhe gjithë ju mbështetës të Fc Ballkanit,

Me urimet më të mira dhe të përzemërta, ju dëshirojmë një vit të mbarë. Ta gëzoni shëndetit dhe paçi vetëm momente të lumtura e harmoni në familjet tuaja.

Qoftë një vit i begatë për të gjithë. Gëzuar! 🇽🇰🇦🇱🧡🖤
#FCBallkani
#NewYear
#2024
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu