FC Ballkani

Përfundojnë pushimet.

Përfundojnë pushimet.

𝗞𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗲̈𝘁 i rikthehe𝗻 fushës 🤝

⚽️ Ekipi i është rikthyer fushës së blertë dhe ka nisur zyrtarisht përgatitjet për garat Evropiane. Me ndryshime të pakta , skuadra ka kryer stërvitjen nën drejtimin e trajnerit 𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗗𝗮𝗷𝗮.

💪🏻Besimi në skuadër dhe klub tani është edhe më i madh.

🤝Të gjithë së bashku do të arrijmë gjëra të mëdha!

𝗞𝗿𝗲𝗻𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗲 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗿𝗲𝗸𝗲̈𝘀🧡

Na priftë e mbara 🙏

#fcballkani#forcaballkani#ballkanikampion #🧡🖤

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu