FC Ballkani

Pas një viti me shumë sfida, punë, mund e sakrificë, padyshim që kemi gëzuar edhe suksese të mëdha.

Pas një viti me shumë sfida, punë, mund e sakrificë, padyshim që kemi gëzuar edhe suksese të mëdha.

Dhe kjo ka ardhur falë kontributit të secilit antarë brenda familjes së madhe të Fc Ballkanit.

Sot u mblodhëm në një darkë të përbashkët, ku me optimizëm e vullnet të madh, që nga krerët e klubit e deri te protagonistët e fushës, jemi unik dhe me besim të fuqishëm për vazhdimësi të sukseseve.

🧡🖤
#FCBallkani
#ForcaBallkani
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu