FC Ballkani

Kompania prestigjioze mediatike në Kosovë “Koha” ka ndarë çmimet e vitit 2023 në sport.

Kompania prestigjioze mediatike në Kosovë “Koha” ka ndarë çmimet e vitit 2023 në sport.

Jemi të nderuar që jemi vlerësuar si klubi më i mirë i vitit 2023.

Është nder dhe kënaqësi e madhe për ne, kur vlerësohemi për atë se çfarë i kemi dhënë dhe vazhdojmë t’i japim futbollit tonë.

Ne nuk do të ndalemi duke bërë përpjekje të pandalshme, për ta ngritur edhe më shumë futbollin shtetëror 🧡🖤
#FCBallkani
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu