FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Komiteti Olimpik i Kosovës e ka vlerësuar Fc Ballkanin me Çmim Special për parqitjet dhe sukseset gjatë vitit 2023.

Komiteti Olimpik i Kosovës e ka vlerësuar Fc Ballkanin me Çmim Special për parqitjet dhe sukseset gjatë vitit 2023.

Ashtu siç e ka potencuar KOK-u, ne synojmë që si kampion të Kosovës, vazhdimisht të arrijmë rezultate sa më të larta, për t’i bërë krenarë të gjithë.

Faleminderit dhe na priftë e mbara, bashkarisht të gjithë akterëve të sportit shtetëror.
#FcBallkani
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu