FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Kampionët tanë e kanë filluar kampanjën e fazës përgaditore, në Ohër të Maqedonisë Veriore.

Kampionët tanë e kanë filluar kampanjën e fazës përgaditore, në Ohër të Maqedonisë Veriore.

Sot u zhvillua stërvitja e parë me grupin e bashkuar dhe në harmoni të plotë.

Përgaditjet vazhdojnë intensivisht edhe në ditët vijuese, derisa do të zhvillohen edhe disa ndeshje miqësore.

Na priftë e mbara Suharekë🧡

#FCBallkani

#KrenariaeQytetit

#PreSeason

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu