FC Ballkani

Jemi të nderuar që gjatë qëndrimit tonë në Astana…

Jemi të nderuar që gjatë qëndrimit tonë në Astana, kemi hasur në mikëpritje të jashtëzakonshme nga afaristët e mëdhenjë të Mabetex Group, në krye me presidentin z. Behgjet Pacolli, që në çdo moment i kanë qëndruar afër klubit tonë.

Mbështetja e tyre e madhe na krijoi lehtësira, si në pajisjen me viza ashtu edhe tek çdo nevojë e secilit prej nesh.

Sonte kishim kënaqësinë që me ftesën e tyre, të darkojmë në njërën nga Residencat e tyre në Kazakistan, që udhëhiqet nga këta bashkatdhetarë tanë, të cilët kanë ndërtuar shumicën e objekteve kryesore të kryeqendrës kazake.

Respekt dhe falemiderit
#FCBallkani
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu