FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Futbolli në Suharekë, po vazhdon të rritet,

Futbolli në Suharekë, po vazhdon të rritet, duke u investuar vazhdimisht në të!

E ardhmja e të rinjëve në qytetin e kampionëve, po bëhet gjithnjë e më e pasur, pasi mundësitë për ta po shtohen.

Edhe një klub i ri futbollistik së shpejti nis garat kampionale, në Ligën e Parë të Kosovës.

Presidenti i Fc Ballkanit, Arsim Kabashi e ka vizituar sot Fc Suharekën, të cilëve u ka dhënë përkrahje për rrugëtimin që e kanë nisur, duke i dëshiruar suksese në sezonin që po nis.

Edhe pse si qytet me shumë kapacitet në futboll, por me vetëm një stadium të vogël, të cilin e shfrytëzojnë të gjitha gjeneratat e Fc Ballkanit, ne s’do diskutim që do ta bëjmë të pamundurën, që të krijojmë hapësirë edhe për klubin e ri, pasi mbi të gjitha, ka rëndësi e ardhmja e sportit suharekas dhe të rinjëve tanë.

… e ku ka më mirë se në Vendlindje!

Na priftë e mbara Suharekë! 🧡🖤

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu