FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

📣 𝗡𝗝𝗢𝗙𝗧𝗜𝗠 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!

📣 𝗡𝗝𝗢𝗙𝗧𝗜𝗠 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!

Njoftojmë të gjitha mediat e interesuara për ta ndjekur ndeshjen e dytë të Grupit C në UEFA Europa Conference League, ndërmjet Ballkanit dhe Dinamo Zagrebit, se e kemi hapur procesin e akreditimit!

Aplikimi bëhet përmes e-mail adresës, duke paraqitur të dhënat personale të përfaqësuesit të redaksisë, bashkangjitur me të dhënat e mediumit për të cilin aplikoni.

𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮@𝗳𝗰𝗯𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶.𝗰𝗼𝗺

Afati i fundit për aplikim është deri të martën (03.10.2023), në orën 20:00.
Kërkesat e dërguara pas kësaj date, nuk do të merren parasysh!

𝗙𝗖 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶
#FCBallkani
#ForcaBallkani
#UECL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Accreditation

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Register