FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Ata nuk e kanë vetëm një kromozom më shumë, por kanë më shumë dashuri, më shumë sinqeritet, më shumë pastërti e njerëzi.

Ata nuk e kanë vetëm një kromozom më shumë, por kanë më shumë dashuri, më shumë sinqeritet, më shumë pastërti e njerëzi.

Në Ditën Ndërkombëtare të Sindromës Down, i dëshirojmë gjithë këtij komuniteti mbarësi, sukese dhe integrim sa më të dinjitetshëm në shoqëri, ashtu siç ne e kemi tifozin më unik, Kobën që është zemra jonë, e që i tillë ka me mbet, gjithmonë 🧡

#FcBallkani
#WorldDownSyndromeDay
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu