Kemi kënaqësinë që ta prezantojmë Kushtrim Reshitaj si drejtor për Media dhe Marketing.

Kemi kënaqësinë që ta prezantojmë Kushtrim Reshitaj si drejtor për Media dhe Marketing. Gazetari i njohur nga Suhareka në vazhdimësi ka qenë ndër vite prej promotorëve të klubit tonë futbollistik dhe në përgjithësi sportit suharekas, kurse dikur ishte edhe portier i të gjitha gjeneratave të reja të Ballkanit. Klubi i uron mirëseardhje Reshitajt, duke i […]