Urime inkuadrimin në Superligë KF Feronikeli’74 !!

Urime inkuadrimin në Superligë KF Feronikeli’74 !! Urime kryesisë së klubit, shtabit teknik, futbollistëve dhe tifozëve për inkuadrimin në Superligë për edicionin 2023/24. Suksese të mëtutjeshme në Superligë! FC BALLKANI