Të dielën me fillim nga ora 15:00 e zhvillojmë ndeshjen kundër 𝗞𝗙 𝗟𝗹𝗮𝗽𝗶𝘁 e vlefshme për javën e 𝟯𝟰-𝘁𝗲̈ në Albi Mall Superligën e Kosovës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ , Të dielën me fillim nga ora 15:00 e zhvillojmë ndeshjen kundër 𝗞𝗙 𝗟𝗹𝗮𝗽𝗶𝘁 e vlefshme për javën e 𝟯𝟰-𝘁𝗲̈ në Albi Mall Superligën e Kosovës. Për ta mbrojtur titullin kampion na duhen pikët e plota në shtëpi e me përkrahjen e secilit që e kishim afër gjatë gjithë sezonit do ia […]

Urime titulli i kampionit të Maqedonisë FC STRUGA!! 

Urime titulli i kampionit të Maqedonisë FC STRUGA!! FC Ballkani uron klubin e Strugës titullin e parë të Kampionit të gjithë ekipit dhe qytetarëve të Strugës. I urojmë për arritjen e titullit kampion dhe ju dëshirojmë suksese në përfaqësimin në Europë. Urime të gjithëve, futbollistëve, shtabit teknik dhe menaxhmentit të klubit. FC BALLKANI