𝗙𝗜𝗧𝗢𝗥𝗘𝗘𝗘𝗘

𝘍𝘭𝘢𝘴 𝘨𝘫𝘶𝘩𝘦̈𝘯 𝘦 𝘒𝘈𝘔𝘗𝘐𝘖𝘕𝘐𝘛𝘛𝘛 𝗙𝗜𝗧𝗢𝗥𝗘𝗘𝗘𝗘 Mbyllim ndeshjen me fitore dhe sigurojmë tri pikë të reja. Vazhdojmë fuqishëm garën për mbrojtjen e titullit kampion. Na priftë e mbara Suharekë #fcballkani #forcaballkani #albimallsuperliga

XI Startuese

XI Startuese • #FCBallkani #ForcaBallkani #AlbiMallSuperliga #LineUp

Neser zhvillohet ndeshja e xhiros së 30-të në Albi Superligën e Kosovës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Neser zhvillohet ndeshja e xhiros së 30-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e KF Trepça’89 . Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 𝗲 𝗤𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 – 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗿𝗲𝗸𝗲̈, me fillim nga ora 𝟭𝟱:𝟬𝟬. Biletat dalin në shitje neser tek 𝗳𝗮𝗻𝘀𝗵𝗼𝗽𝗶 𝗶 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 dhe çmimi për biletë është 𝟯€. Na […]