FITOREEEE

#FITOREEEE Rikthehemi te fitoret në Albi Mall Superligë dhe vazhdojmë fuqishëm garën për mbrojtjen e titullit kampion. 𝗡𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗳𝘁𝗲̈ 𝗲 𝗺𝗯𝗮𝗿𝗮 𝗻𝗲̈ 𝗻𝗱𝗲𝘀𝗵𝗷𝗲𝗻 𝗲 𝗿𝗮𝗱𝗵𝗲̈𝘀 #FCBallkani #ForcaBallkani #AlbiMallSuperliga

XI Startuese

XI Startuese #FCBallkani #ForcaBallkani #AlbiMallSuperliga #LineUp

Të Shtunën rikthehemi në ndeshjet e Albi Superligës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Të Shtunën rikthehemi në ndeshjet e Albi Superligës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e 𝗦𝗖 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻𝗶𝘁. Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 𝗲 𝗤𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 – 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗿𝗲𝗸𝗲̈, me fillim nga ora 𝟭𝟱:𝟬𝟬. Biletat dalin në shitje ditën e ndeshjes tek 𝗳𝗮𝗻𝘀𝗵𝗼𝗽𝗶 𝗶 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 dhe çmimi për biletë është 𝟯€. Na priftë e mbara […]