𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈🧡

𝗡𝗲𝘀𝗲̈𝗿 zhvillohet ndeshja e xhiros së 10-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e 𝗙𝗖 𝗠𝗮𝗹𝗶𝘀𝗵𝗲𝘃𝗲̈𝗻Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 𝗲 𝗤𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 – 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗿𝗲𝗸𝗲̈, me fillim nga ora 𝟭𝟯:𝟬𝟬. Biletat dalin në shitje nesër tek 𝗳𝗮𝗻𝘀𝗵𝗼𝗽𝗶 𝗶 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 dhe çmimi për biletë është 𝟯€. Na priftë e mbara SUHAREKË#fcballkani#forcaballkani#albisuperliga#ballkanimalisheva