FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

𝗡𝗝𝗢𝗙𝗧𝗜𝗠 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!

📣 𝗡𝗝𝗢𝗙𝗧𝗜𝗠 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!

𝗙𝗖 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶 njofton të gjithë mediat e interesuara për ta ndjekur ndeshjen 𝗦𝗖 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻𝗶 – 𝗙𝗖 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶 se ka hapur procesin e akreditimit:

Aplikimi bëhet në e-mail adresën e mëposhtme, duke bashkangjitur të dhënat personale të personit i cili kërkon akreditim dhe të dhënat e kompanisë për të cilën ka aplikuar:

𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮@𝗳𝗰𝗯𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶.𝗰𝗼𝗺

Afati i fundit për aplikim është deri neser, e premte, në ora 𝟭𝟴:𝟬𝟬. Aplikimet e dërguara pas kësaj date nuk do të merren parasysh.

Njoftimin për statusin e kërkesës suaj për akreditim do ta merrni me 27Maj.

𝗙𝗖 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu