FC Ballkani

𝗙𝗧𝗘𝗦𝗘̈ 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!!

Sot në orën 14:45, në stadiumin “𝙁𝙖𝙙𝙞𝙡 𝙑𝙤𝙠𝙧𝙧𝙞” do të mbahet konferenca për media, lidhur me ndeshjen e nesërme të ekipit tonë kundër SIVASSPOR.
Në konferencë do marrin pjesë kryetrajneri 𝙄𝙡𝙞𝙧 𝘿𝙖𝙟𝙖 dhe lojtari Qëndrim Zyba.

*Për pjesmarrje në konferencë është e 𝙤𝙗𝙡𝙞𝙜𝙪𝙖𝙧 𝙢𝙖𝙨𝙠𝙖 𝙁𝙁𝙋2 , sipas RTTP(covid-19) protokollit të 𝙐𝙀𝙁𝘼-𝙨𝙚̈

𝙅𝙪 𝙢𝙞𝙧𝙚̈𝙥𝙧𝙚𝙨𝙞𝙢!
#fcballkani#conference#media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu