FC Ballkani

𝗙𝗧𝗘𝗦𝗘̈ 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!!

𝗙𝗧𝗘𝗦𝗘̈ 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!!

Njoftojmë të gjitha mediat se sot në orën 𝟭𝟴:𝟯𝟬, në stadiumin “𝙁𝙖𝙙𝙞𝙡 𝙑𝙤𝙠𝙧𝙧𝙞” mbahet konferenca për gazetarë, në prag të ndeshjes së nesërme kualifikuese për 𝗟𝗶𝗴𝗲̈𝗻 𝗲 𝗞𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗲̈𝘃𝗲,

𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶 – 𝗟𝘂𝗱𝗼𝗴𝗼𝗿𝗲𝘁𝘀.

konferencë paraqitet kryetrajneri 𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗗𝗮𝗷𝗮 dhe kapiteni i dytë i skuadrës, 𝗔𝗿𝗺𝗲𝗻𝗱 𝗧𝗵𝗮𝗾𝗶.

𝙅𝙪 𝙢𝙞𝙧𝙚̈𝙥𝙧𝙚𝙨𝙞𝙢!

#fcballkani#conference#media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu