FC Ballkani

Search
Close this search box.
Search

Sot kishim kënaqësinë që në ambientet e klubit, t’i presim nxënësit e shkollës së mesme të ulët “Destan Bajraktari” nga Suhareka.

Sot kishim kënaqësinë që në ambientet e klubit, t’i presim nxënësit e shkollës së mesme të ulët “Destan Bajraktari” nga Suhareka.

Ardhmëria e qytetit shikuan nga afër trofetë tona, zyret dhe ambientet e punës, teksa të ngazëllyer u fotografuan duke mbajtur kujtime të bukura të skuadrës së tyre të zemrës.

Për ne ka rëndësi shumë të veçantë mishërimi i gjeneratave të reja me sportin, teksa jemi shumë të lumtur kur një pjesë e tyre inspirohen dhe duke marr model shkollën tonë të futbollit, fillojnë angazhime në sport.

🧡🖤
#FCBallkani
Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu