Na shkruani

info@fijona.com

Na kontakoni

+383 (0)44 148 242

Zgjedhja juaj per te gjitha llojet e ndertimit

Infrastruktura

Me një infrastukturë moderne kemi bere qe te zhvillohemi profesionalisht, dhe te arrijme me te miren ne cdo projekt te cilin e kemi realizuar.

Kujdesi ndaj ambientit

Kujdesi ndaj ambientit gjithmone ka qene dhe te mbetet primare per kompanine tone, duke e ruajtur cdo hapsire shfrytezuese.

Makineri Moderne

Makineria Moderne eshte ajo te cilen ne e posedojme gje qe ka bere qe te gjithe projektet te realizohen ne menyren me te mire dhe efikase.

Përvojë shumevjeçare

Ajo cka ne njihemi gjate tere ketyre viteve eshte erkushtimi dhe cilesia te cilen e kemi arritur me nje pervoje shume vjecare me profesionistet me te medhenj te vendit.

Punët e fundit

Kujdesi ndaj detajeve e bënë kompaninë tonë unike në treg.

Rreth Nesh

Fijona shpk është kompani ndërtimi e themeluar në vitin 2000 në Prishtinë, duke zgjeruar biznesin e saj në tërë regjionin e Kosoves. Roli i kompanise tonë është në ndërtime civile, ato industriale etj. Fijona shpk është kompania e ndërtimit e cila me punën e saj ka bërë që të kete një rreth shumë të gjere, duke bërë bashkëpunime të ndryshme me besueshmeri maksimale.
Punëtorë profesional
0
Objekte afariste të përfunduara
0
Shtëpi private të përfunduara
0
Projekte në pritje
0

Vizioni ynë

Gjithmonë të rrethuar me njerzit më të profesionalizuar në fushën e ndërtimtarisë, përgjegjësi ndaj çdo detaji të cilin e punojmë, kujdesi maksimal ndaj punëtorëve, na bënë kompani lider në fushën e ndërtimit.

Fijona SHPK – kompania ideale pe ndërtimtarisë

Misioni ynë

Gjithmonë të rrethuar me njerzit më të profesionalizuar në fushën e ndërtimtarisë, përgjegjësi ndaj çdo detaji të cilin e punojmë, kujdesi maksimal ndaj punëtorëve, na bënë kompani lider në fushën e ndërtimit. Fijona SHPK – kompania ideale pe ndërtimtarisë

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com