#FT

#FT . . #FCBallkani

XI STARTUESE

XI STARTUESE #FCBallkani #ForcaBallkani #LineUp

Me motivin më të madh të mundshëm, të dielën udhëtojmë në Podujevë, për ta zhvilluar ndeshjen e radhës kampionale, ndaj KF Llapit.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Me motivin më të madh të mundshëm, të dielën udhëtojmë në Podujevë, për ta zhvilluar ndeshjen e radhës kampionale, ndaj KF Llapit. Atmosfera fantastike brenda ekipit, sikurse edhe mbështetja nga tribuna e tifozëve tanë fantastikë, XHEBRAILAT, janë arma kryesore e jona, për ta shtruar hap pas hapi, rrugën drejt cakut kryesor, mbrojtjes […]

XI Startuese

XI Startuese #FCBallkani #ForcaBallkani #LineUp

Të Enjten zhvillohet ndeshja e xhiros së 24-të në Albi Superligën e Kosovës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Të Enjten zhvillohet ndeshja e xhiros së 24-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e 𝗙𝗖 𝗗𝗿𝗶𝘁𝗲̈𝘀. Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 𝗲 𝗤𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 – 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗿𝗲𝗸𝗲̈, me fillim nga ora 𝟭𝟯:𝟬𝟬. Biletat dalin në shitje ditën e ndeshjes tek 𝗳𝗮𝗻𝘀𝗵𝗼𝗽𝗶 𝗶 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 dhe çmimi për biletë është […]

Nazmi Gripshi “Ylli i Javës”

Nazmi Gripshi “Ylli i Javës” Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, @albi.mall , kanë vazhduar me ndarjen e çmimit “Ylli i Javës”! Ky çmim për javën e 23-të në Albi Mall Superligë i ka takuar futbollistit tonë, @nazmigripshi Vlerësimi i më të mirë të javës është bërë nga komisioni i veteranëve të […]