𝗖𝗛𝗔𝗠𝗣𝗜𝗢𝗡𝗦 𝗔𝗚𝗔𝗜𝗡!!

𝗖𝗛𝗔𝗠𝗣𝗜𝗢𝗡𝗦 𝗔𝗚𝗔𝗜𝗡!! 𝗪𝗘 𝗗𝗜𝗗 𝗜𝗧!! 𝗙𝗖 𝗕𝗔𝗟𝗟𝗞𝗔𝗡𝗜 𝗔𝗹𝗯𝗶 𝗠𝗮𝗹𝗹 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗹𝗶𝗴𝗮 𝟮𝟮/𝟮𝟯 • #fcballkani#champion#xhebrailat

Të 𝗦𝗵𝘁𝘂𝗻𝗲̈𝗻 me fillim nga ora 15:00 e zhvillojmë ndeshjen e radhës kundër 𝗙𝗖 𝗙𝗲𝗿𝗶𝘇𝗮𝗷𝗶𝘁 e vlefshme për javën e 𝟯𝟱-𝘁𝗲̈ në Albi Mall Superligën e Kosovës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ , Të 𝗦𝗵𝘁𝘂𝗻𝗲̈𝗻 me fillim nga ora 15:00 e zhvillojmë ndeshjen e radhës kundër 𝗙𝗖 𝗙𝗲𝗿𝗶𝘇𝗮𝗷𝗶𝘁 e vlefshme për javën e 𝟯𝟱-𝘁𝗲̈ në Albi Mall Superligën e Kosovës. Për ta mbrojtur titullin kampion na duhen pikët e plota në shtëpi e me përkrahjen e secilit që e kishim afër gjatë gjithë sezonit […]

Presidenti Arsim Kabashi ishte sot prezent në stërvitjen e ekipit.

Presidenti Arsim Kabashi ishte sot prezent në stërvitjen e ekipit. Atmosfera brenda klubit është shumë e mirë dhe të gjithë një zëri e kemi vetëm një synim, mbajtjen e titullit kampion në qytetin e Suharekës dhe ta vazhdojmë suksesin edhe më tutje. Është momenti jonë , të gjithë për të gjithë!! FORCA XHEBRAILAT!! FORCA SUHAREKA!! […]