Bashkë e kemi shkruar historinë dhe bashkë do t’ia vazhdojmë kapitujt e ri.

Atmosfera fantastike brenda ekipit, sikurse edhe mbështetja nga tribuna e tifozëve tanë fantastikë, XHEBRAILAT, janë arma kryesore e jona, për ta shtruar hap pas hapi, rrugën drejt cakut kryesor, mbrojtjes së titullit kampion. Bashkë e kemi shkruar historinë dhe bashkë do t’ia vazhdojmë kapitujt e ri. Neser, ora 15:00 Stadiumi i Qytetit – Suharekë . […]

Të enjten me fillim nga ora 𝟭𝟱:𝟬𝟬 të gjitha rrugët e qytetit të Suharekës kanë vetëm një destinacion, atë të stadiumit të qytetit.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Të enjten me fillim nga ora 𝟭𝟱:𝟬𝟬 të gjitha rrugët e qytetit të Suharekës kanë vetëm një destinacion, atë të stadiumit të qytetit. Skuadra jonë do të zhvillojë ndeshjen e javës së 𝟯𝟮-𝘁𝗲̈ kundër Prishtinës, kemi nevojë për përkrahjen e secilit nga ju që së bashku ta mbrojmë titullin kampion. 𝗛𝗬𝗥𝗝𝗔 𝗘̈𝗦𝗛𝗧𝗘̈ […]

Mbyllim ndeshjen me barazim!!

𝗙𝗧 Mbyllim ndeshjen me barazim!! Na priftë e mbara në ndeshjen e radhës!! #FCBallkani #ForcaBallkani #AlbiMallSuperliga

Të dielën zhvillohet ndeshja e xhiros së 𝟯𝟭-të në Albi Superligën e Kosovës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Të dielën zhvillohet ndeshja e xhiros së 𝟯𝟭-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e 𝗞𝗙 𝗗𝘂𝗸𝗮𝗴𝗷𝗶𝗻𝗶𝘁. Ndeshja zhvillohet në Stadiumin ” 𝟭𝟴 𝗤𝗘𝗥𝗦𝗛𝗢𝗥𝗜” , me fillim nga ora 𝟭𝟱:𝟬𝟬. Na priftë e mbara SUHAREKË #fcballkani#forcaballkani#albisuperliga#DukagjiniBallkani