𝗙𝗜𝗧𝗢𝗥𝗘𝗘𝗘𝗘

𝗙𝗜𝗧𝗢𝗥𝗘𝗘𝗘𝗘 Mbyllim ndeshjen me fitore dhe sigurojmë tri pikë të reja për t’u rikthyer në pozitën e parë të tabelës. Na priftë e mbara Suharekë #fcballkani #forcaballkani #albimallsuperliga

XI Startuese

XI Startuese • #FCBallkani #ForcaBallkani #AlbiMallSuperliga #LineUp

Të dielën zhvillohet ndeshja e xhiros së 29-të në Albi Superligën e Kosovës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Të dielën zhvillohet ndeshja e xhiros së 29-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e 𝗙𝗖 𝗗𝗿𝗲𝗻𝗶𝗰𝗲̈𝘀 Ndeshja zhvillohet në Stadiumin “𝗕𝗮𝗷𝗿𝗮𝗺 𝗔𝗹𝗶𝘂”-Skenderaj , me fillim nga ora 𝟭𝟱:𝟬𝟬. Na priftë e mbara SUHAREKË #fcballkani#forcaballkani#albisuperliga#DrenicaBallkani