Mbyllim ndeshjen me barazim!!

𝗙𝗧 Mbyllim ndeshjen me barazim!! Na priftë e mbara në ndeshjen e radhës!! #FCBallkani #ForcaBallkani #AlbiMallSuperliga

XI Startuese

XI Startuese • #FCBallkani #ForcaBallkani #AlbiMallSuperliga #LineUp

Të Shtunën zhvillohet ndeshja e xhiros së 28-të në Albi Superligën e Kosovës.

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈ Të Shtunën zhvillohet ndeshja e xhiros së 28-të në Albi Superligën e Kosovës. Në këtë javë do përballemi me ekipin e 𝗙𝗖 𝗠𝗮𝗹𝗶𝘀𝗵𝗲𝘃𝗲̈𝘀. Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 𝗲 𝗤𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 – 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗿𝗲𝗸𝗲̈, me fillim nga ora 𝟭𝟱:𝟬𝟬. Biletat dalin në shitje diten e ndeshjes tek 𝗳𝗮𝗻𝘀𝗵𝗼𝗽𝗶 𝗶 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 dhe çmimi për biletë është […]